HTML

"Joseph K.'s guilt is the guilt of his existence"

Joseph K, egy ismert biztonsági cég vezető munkatársának blogja

Friss topikok

Linkblog

Archívum

1.1 Jogállam...

2008.09.15. 22:42 Joseph K

 Gondolom mindenki ismeri az érzést, amikor csak nyugodtan ücsörög az autójában a napi aktuális városi dugóban, és telefonon ügyet intéz (szigorúan headsettel:), mert mi mást tudna csinálni. Azt már gondolom (remélem) kevesebben, hogy egy sikeres ügyintézés után a főnökét örömmel felhíva az közli vele, hogy “itt vannak a rendőr urak, és majd engem is keresni fognak, és mindenben segítsek nekik...”, majd leteszi.

Ezek után az ember közepesen megtörik, és buzgón anyázza a napi aktuális városi dugót, tekintettel arra, hogy moströgtönazonnal be szeretne érni a munkahelyére, vagy valahová máshova. 

Munkahelyén rövid úton lepattintja a rá több mint egy órája váró illetőt, mert egy rendőr úr felhívja és kiderül, hogy hivatalos ügyben azonnal haza kell térnie. Újra autó, újra dugó. Ehh.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://josephk.blog.hu/api/trackback/id/tr49665351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása